قسمت های مختلف گوشت گاو و گوساله

گردن: 
گردن و شانه گوساله که گوشت این قسمت لطیف، پر چرب و بسیار خوشمزه و برای تهیه خورش و آبگوشت و باقلا پلو مناسبه. 

دنده ها: 
گوشتش نازک و نرم و لطیف و پرچرب هستش. ترد وخوش طعم است. برای آبگوشت و باقلا پلو و گوشت لاپلو مناسبه. 

پشت کمر: 
پشت کمر: فیله و راسته است. نرمترین قسمت گوشت است برای استیک و فیله و کباب برگ و کبابها مناسب است. فیله از راسته لطیفتر و راسته رو رگ و پوست و ریشه احاطه کرده که باید روش تمیز شود 

ران و سردست: 
ران و سردست شامل قلم ماهیچه های پا و دست و شانه هستش. برای تهیه خورش ها و باقلا پلو و مناسب میباشند. از ماهیچه میشه برای سوپ و آبگوشت هم استفاده کرد ولی برای تاس کباب هم مناسب است. ماهیچه بهترین قسمت برای کودکان و بیماران و سالمندان میباشد .

دم سینه و قلوه گاه: 
سفت ترین قطعه لاشه بوده و برای تهیه حلیم یا هلیم بادنجان و آبگوشت و هلیم (که باید گوشت رو ریش ریش کرد) و مخلوط چرخ کرده (با گوسفند) برای تهیه کباب کوبیده بکار میره.

سرین یا گرد ران و … مغز ران و کعب ران: 
انتهای لاشه گوساله و دارای گوشت لخم مناسب برای خورش هاست . اسوبوکو و تی بن استیک رو هم از انتهای کم قطر تر این قسمت تهیه میکند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *