گوشت گردن

گوشت گردن:
گوشت گردن یکی از مطبوع ترین قسمت های گوشت گوسفند است. گوشت گردن را میتوان به تکه های کوچک خرد کرد و در طبخ انواع خورشت ها استفاده کرد. خوشمزه ترین تکه ها قسمتهایی است که یک تکه از گوشت یکرنگ به همراه لایه ای چربی در کنار هم قرار گرفته باشند .
هم چنین گوشت اطراف گردن گوسفند به دلیل تحرک بیشتر برای سوپ ، آبگوشت ، همبرگر و کتلت مناسب است. گوشت گردن خواص متعددی دارد از جمله میزان قابل توجه امگا ۳ و پروتئین است. گوشت گوسفند دارای مقادیر بسیار زیادی آهن است که آهن موجود در گردن گوسفند به راحتی جذب بدن شده و به سادگی هضم می شود. خوردن مقداری گوشت گردن ۲۰ درصد از آهن مورد نیاز یک مرد و ۱۲درصد آهن مورد نیاز یک زن در طول روز را تامین می کند. مصرف این گوشت برای رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این گوشت علاوه برا خواص فوق منبع غنی از موادی چون مس ، منگنز و سلنیم است و مصرف یک وعده گوشت گردن می تواند تمامی نیاز روزانه فرد به ویتامین ب را تامین کند. برای طبخ گوشت گردن می توانید چربی های اضافی را از گردن جدا نموده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. البته جالب است بدانید نیمی از چربی های موجود در لاشه گوسفند اشباع نشده است و به همین دلیل خوردن آن ضرر خاصی برای شخص نداشته و موجب خوشمزه تر شدن غذا نیز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *