گوشت منجمد برزیلی

گوشت منجمد برزیلی:

تفاوت گوشت منجمد با گوشت تازه در این است که بعد از کشتار دام، گوشت به کمک روش های خاصی فریز می شود. گوشت منجمد برزیلی از کشتار گوساله های جوان بسته بندی می شود درصورتی که در ایران از کشتار گوشت گاو تهیه می شود.

به دلیل استفاده از تونل انجماد در فرآوری این گوشت می توان از سلامت آن اعتماد کامل بدست آورد.

دلیل ارزان تر بودن این گوشت ها هم این است که در برزیل قیمت تمام شده گوشت و سایر موادغذایی نسبت به ایران پایین تر است و بنابراین هیچ مشکلی در پی مصرف آنها سلامت مصرف کننده را تهدید نمی کند.

یکی از محصولات پروتئین ایرانیان گوشت منجمد است که جهت عرضه به سراسر ایران قابل فروش می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر در زمینه قیمت ها و نحوه ارسال با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *