گوشت قرمز

گوشت قرمز:

گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت
شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند
این‌ها گفته می‌شود که سرشار از پروتئین‌ها و چربی‌ها می‌باشند.

برخی ویژگی‌های گوشت سالم:

1. بدون بوی بد ترشیدگی و غیرطبیعی

2. بدون لکه‌های غیرطبیعی و اثر ضربه یا خون‌مردگی

3. بدون بوی بد در هنگام پختن یا خوردن گوشت

4. دارای ظاهر و رنگ طبیعی

5. حمل و نقل آن با وسایل نقلیه دارای سردخانه انجام شده باشد

6. عدم شل شدن بیش از اندازه و چسبندگی

 

در حال حاضر گوشت گوسفند ، گوساله، گاو در پروتئین ایرانیان
موجود می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر در زمینه فروش و قیمت ها با ما تماس
بگیرید.

 

منبع: ویکی پدیا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *