گوشت سفید

گوشت سفید:

گوشت سفید یکی از انواع گوشت است که اصطلاحاً به گوشت ماکیانی چون مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و در برخی منابع ماهی گفته می‌شود. در اصطلاح عامیانه، گوشت سفید به گوشتی گفته می‌شود که رنگش در مقایسه با گوشت قرمز روشن‌تر باشد.

گوشت مرغ، رایج‌ترین گوشت سفید است.

در هر ۱۰۰ گرم گوشت مرغ، حدود ۱۹۰ کیلو کالری انرژی و ۸۹ میلی‌گرم کلسترول دارد که در مقایسه با گوشت قرمز میزان کلسترولش کمتر است.

در هر ۱۰۰ گرم گوشت بوقلمون ۱۳ درصد چربی و ۲۷ درصد پروتیین موجود است. در این مقدار ۹٫۲ میلی‌گرم روی و ۹٫۱ میلی‌گرم آهن وجود دارد.

بهترین کیفیت و سالم ترین گوشت سفید را از ما بخواهید!

برای اطلاعات بیشتر با پروتئین ایرانیان تماس بگیرید.

منبع: ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *