در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم

در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم:

گوشت گوسفند یا بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفند اهلی بدست می آید. گوشت گوسفند استخوان‌دار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو ده به یک است. چون طبع گوشت گوساله و گاو سردتر از طبع گوشت گوسفند است بعضی‌ها تمایل بیشتری به خوردن گوشت گوسفند دارند ولی گوشت گاو ارزان‌تر از گوشت گوسفند است. بد نیست بدانید گوشتی که قرمز کمرنگ و استخوان اطراف آن متمایل به صورتی و چربی آن سفید باشد، گوشت حیوان جوان و نرم و آبدار است. گوشت قرمز پر رنگ با چربی به رنگ زرد مایل به خاکستری متعلق به حیوان پیر است. گوشت گوسفند از قسمت های گوناگونی تشکیل شده است.

هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است و هر قسمت که کمتر به حرکت افتاده باشد، نرم تر است. این قسمت ها عبارت اند از:

بخش بالا : شامل گردن ، کمر ، دنده ، راسته و فیله

بخش پایین : شامل سینه و سرسینه ، قلوه گاه ، ران ، سردست ،
ماهیچه ، کف دست ، شکمبه، پیش ناف و پاچه گوسفند

محصولات جانبی : شامل سیراب شیردان ، زبان گوسفند ، ناف ، زردپی ، دمبلان ، شش ، طحال و خوئک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *