خواص گوشت گاو

خواص گوشت گاو:

گوشت گاو سرشار از پروتئین است. در تحقیقات به دست آمده ثابت شده است که گوشت گاو 2/19% پروتئین دارد. شما می توانید گوشت گاو تازه و یا یخی را با اطینان از پروتئین ایرانیان تهیه و مصرف نمایید.

برخی خواص گوشت گاو:

1.تقویت سیستم ایمنی بدن

2. جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی

3. افزایش توده های عضلانی

4. منبع انرژی (سرشار از کربوهیدرات و پروتئین)

5. تولید گلبول های قرمز خون

6. خنثی کردن اسید بدن

7. کمک به بازسازی پوست

8. جلوگیری از لخته شدن خون

9. جلوگیری از آلزایمر

10. خنثی کردن تولید هورمون ها

و …..

منبع: drhealthbenefits

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *