وبلاگ

قسمت های مختلف گوشت گاو و گوساله

قسمت های مختلف گوشت گاو و گوساله

گردن: گردن و شانه گوساله که گوشت این قسمت لطیف، پر چرب و بسیار خوشمزه و برای تهیه خورش و آبگوشت…

اطلاعات بیشتر
گوشت منجمد برزیلی

گوشت منجمد برزیلی

گوشت منجمد برزیلی: تفاوت گوشت منجمد با گوشت تازه در این است که بعد از کشتار دام، گوشت به کمک…

اطلاعات بیشتر
خواص گوشت گاو

خواص گوشت گاو

خواص گوشت گاو: گوشت گاو سرشار از پروتئین است. در تحقیقات به دست آمده ثابت شده است که گوشت گاو…

اطلاعات بیشتر
قسمت های مختلف گوشت گوسفند

قسمت های مختلف گوشت گوسفند

قسمت های مختلف گوشت گوسفند هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر…

اطلاعات بیشتر
گوشت گردن

گوشت گردن

گوشت گردن:گوشت گردن یکی از مطبوع ترین قسمت های گوشت گوسفند است. گوشت گردن را میتوان به تکه های کوچک…

اطلاعات بیشتر
گوشت فیله

گوشت فیله

گوشت فیله:گوشت فیله گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته است، این گوشت نسبت به…

اطلاعات بیشتر
گوشت سردست

گوشت سردست

گوشت سردست: این قسمت در زیر زانوی گوسفند قرار گرفته است که معمولا پهن و مسطح است. سردست تقریبا ۲۷…

اطلاعات بیشتر
گوشت ران گوسفندی

گوشت ران گوسفندی

گوشت ران گوسفندی: گوشت ران گوشت خوش خوراکی است که در انتهای لاشه ی گوسفند قرار دارد و از آن…

اطلاعات بیشتر
گوشت راسته

گوشت راسته

گوشت راسته این قسمت در کنار ستون فقرات گوسفند قرار داشته و درصد چربی آن بسیار کم است. راسته گران…

اطلاعات بیشتر
گوشت دنده

گوشت دنده

گوشت دنده: گوشت دنده یکی از لذیذترین قسمت های گوشت گوسفند است. این گوشت نرم ، لطیف ، ترد ،…

اطلاعات بیشتر
قلوه گاه گوسفندی

قلوه گاه گوسفندی

قلوه گاه گوسفندی: قلوه همان کلیه است که طبع معتدل (در برخی منابع آمده سرد) و رو به خشکی دارد،…

اطلاعات بیشتر
نکته ای مهم برای مصرف گوشت گوسفند

نکته ای مهم برای مصرف گوشت گوسفند

نکتهای مهم برای مصرف گوشت گوسفند: درواقع، مزایای گوشت گوسفند بسیار عالی است، اما مصرف بیش از حد آن برای…

اطلاعات بیشتر
مزایای گوشت گوسفند بر اساس تغذیه

مزایای گوشت گوسفند بر اساس تغذیه

مزایای گوشت گوسفند بر اساس تغذیه: انرژی بالا (هر ۱۰۰ گرم گوشت، ۲۰۶ کیلوکالری دارد) پروتئین بالا (هر ۱۰۰ گرم…

اطلاعات بیشتر
خواص گوشت گوسفند

خواص گوشت گوسفند

خواص گوشت گوسفند: از مزایای گوشت گوسفند می توان به پر انرژیبودن آن اشاره کرد. کبد گوسفند از جمله قسمت…

اطلاعات بیشتر
در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم

در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم

در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم: گوشت گوسفند یا بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفند اهلی بدست…

اطلاعات بیشتر
گوشت مرغ بهتر است یا بوقلمون؟

گوشت مرغ بهتر است یا بوقلمون؟

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر…

اطلاعات بیشتر
قسمت های مختلف گوشت مرغ

قسمت های مختلف گوشت مرغ

گوشت مرغ علاوه بر اینکه منبع سرشاری برای پروتئین هاست، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری متعددی نیز می…

اطلاعات بیشتر
خواص ماهی تیلاپیا

خواص ماهی تیلاپیا

خواص ماهی تیلاپیا: اگر از گوشت قرمز خسته شده اید و طعم غذاهای دریایی را می پسندید حتما ماهی تیلاپیا…

اطلاعات بیشتر
خواص گوشت مرغ

خواص گوشت مرغ

خواص گوشت مرغ: گوشت مرغ یک جایگزین مناسب و سالم بجای گوشت قرمز می باشد. به طور کلی می توان…

اطلاعات بیشتر
روش تشخیص گوشت سالم

روش تشخیص گوشت سالم

روش تشخیص گوشت سالم: عوامل متعددی درتشخیص گوشت تازه و سالم به ما کمک می کند که در زیر به…

اطلاعات بیشتر
گوشت سفید

گوشت سفید

گوشت سفید: گوشت سفید یکی از انواع گوشت است که اصطلاحاً به گوشت ماکیانی چون مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و…

اطلاعات بیشتر
گوشت قرمز

گوشت قرمز

گوشت قرمز: گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشتشتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی،…

اطلاعات بیشتر
پروتئین چیست؟

پروتئین چیست؟

پروتئین از واژه یونانی به نام protos به معنی اولین گرفته شده است. این نام گذاری به خاطر اهمیتی است…

اطلاعات بیشتر