
قسمت های مختلف گوشت گاو و گوساله
گردن: گردن و شانه گوساله که گوشت این قسمت لطیف، پر چرب و بسیار خوشمزه و برای تهیه خورش و آبگوشت…

گوشت منجمد برزیلی
گوشت منجمد برزیلی: تفاوت گوشت منجمد با گوشت تازه در این است که بعد از کشتار دام، گوشت به کمک…

خواص گوشت گاو
خواص گوشت گاو: گوشت گاو سرشار از پروتئین است. در تحقیقات به دست آمده ثابت شده است که گوشت گاو…

قسمت های مختلف گوشت گوسفند
قسمت های مختلف گوشت گوسفند هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر…

گوشت گردن
گوشت گردن:گوشت گردن یکی از مطبوع ترین قسمت های گوشت گوسفند است. گوشت گردن را میتوان به تکه های کوچک…

گوشت فیله
گوشت فیله:گوشت فیله گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته است، این گوشت نسبت به…

گوشت سردست
گوشت سردست: این قسمت در زیر زانوی گوسفند قرار گرفته است که معمولا پهن و مسطح است. سردست تقریبا ۲۷…

گوشت ران گوسفندی
گوشت ران گوسفندی: گوشت ران گوشت خوش خوراکی است که در انتهای لاشه ی گوسفند قرار دارد و از آن…

گوشت راسته
گوشت راسته این قسمت در کنار ستون فقرات گوسفند قرار داشته و درصد چربی آن بسیار کم است. راسته گران…

گوشت دنده
گوشت دنده: گوشت دنده یکی از لذیذترین قسمت های گوشت گوسفند است. این گوشت نرم ، لطیف ، ترد ،…

قلوه گاه گوسفندی
قلوه گاه گوسفندی: قلوه همان کلیه است که طبع معتدل (در برخی منابع آمده سرد) و رو به خشکی دارد،…

نکته ای مهم برای مصرف گوشت گوسفند
نکتهای مهم برای مصرف گوشت گوسفند: درواقع، مزایای گوشت گوسفند بسیار عالی است، اما مصرف بیش از حد آن برای…

مزایای گوشت گوسفند بر اساس تغذیه
مزایای گوشت گوسفند بر اساس تغذیه: انرژی بالا (هر ۱۰۰ گرم گوشت، ۲۰۶ کیلوکالری دارد) پروتئین بالا (هر ۱۰۰ گرم…

خواص گوشت گوسفند
خواص گوشت گوسفند: از مزایای گوشت گوسفند می توان به پر انرژیبودن آن اشاره کرد. کبد گوسفند از جمله قسمت…

در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم
در مورد گوشت گوسفند بیشتر بدانیم: گوشت گوسفند یا بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفند اهلی بدست…

گوشت مرغ بهتر است یا بوقلمون؟
گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر…

قسمت های مختلف گوشت مرغ
گوشت مرغ علاوه بر اینکه منبع سرشاری برای پروتئین هاست، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری متعددی نیز می…

خواص ماهی تیلاپیا
خواص ماهی تیلاپیا: اگر از گوشت قرمز خسته شده اید و طعم غذاهای دریایی را می پسندید حتما ماهی تیلاپیا…

خواص گوشت مرغ
خواص گوشت مرغ: گوشت مرغ یک جایگزین مناسب و سالم بجای گوشت قرمز می باشد. به طور کلی می توان…

روش تشخیص گوشت سالم
روش تشخیص گوشت سالم: عوامل متعددی درتشخیص گوشت تازه و سالم به ما کمک می کند که در زیر به…

گوشت سفید
گوشت سفید: گوشت سفید یکی از انواع گوشت است که اصطلاحاً به گوشت ماکیانی چون مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و…

گوشت قرمز
گوشت قرمز: گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشتشتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی،…

پروتئین چیست؟
پروتئین از واژه یونانی به نام protos به معنی اولین گرفته شده است. این نام گذاری به خاطر اهمیتی است…